Llar d’infants L’Estel escola infantil

Llar d'Infants a Sant Joan Despí

Centre infantil a Sant Joan Despí

Portem des de 1978 a Sant Joan Despí, educant els nostres infants i oferint suport a les famílies.

Portem des de 1978 junts, en la meravellosa aventura de veure’t créixer i veure-li créixer, perquè pel nostre centre han passat ja diverses generacions que han començat a caminar a la nostra escola

Darrere de tants anys, està la cura, la vocació i la innovació, sempre presents en el dia a dia dels nostres petits de 4 mesos a 3 anys. Som una escola oberta i dinàmica, que ha sabut adaptar-se a les noves tecnologies, aplicades a l’àmbit educatiu infantil. 

Programa @Kids en les noves tecnologies per l’aula

Creiem en la tecnologia amb consciència i coneixement, com també apostem perquè el petit creixi a través de l’experimentació i el joc. Com a exemple el gran pati exterior privat i l’hort de l’escola ens apropa als cicles naturals de l’any.

We play together, and learn to speak and to eat with autonomy!!

Som un centre infantil trilingüe, on aprenen els seus primers passos en el llenguatge. Amb ensenyament en català, castellà i anglès. Sabem lo important que es l’ensenyament de diversos idiomes en la seva primera etapa i fem que sigui una divertida forma de relacionar-se i jugar. 

Casa i escola, sempre junts

Fem el millor equip, el que ell necessita per créixer amb afecte. Per això, a l’escola organitzem activitats amb pares, mares i família, perquè el petit sentí l’entorn com la seva segona llar. També mantenim una comunicació constant amb les famílies mitjançant l'agenda electrònica.

VULL MÉS INFORMACIÓ